Omron MIT 5 CONNECT (HEM-7280T-E)

Omron MIT 5 CONNECT (HEM-7280T-E)

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (26.01.2019): 399,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Tensiometru automat de brat Omron MIT5 Connect, conectare Bi-Link prin bluetooth, validat clinic   Tensiometrul utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale. Adica tensiometrul detecteaza circulatia sângelui prin artera brahiala si converteste miscarile într-o citire digitala. Metoda oscilometrica nu necesita folosirea unui stetoscop, astfel ca tensiometrul este usor de utilizat.
Dispozitivul detecteaza bataile neregulate ale inimii în timpul masurarii si emite un semnal de avertizare în momentul afisarii rezultatului masurarii. Proiectarea întâlnește precizia
OMRON MIT5 Connect combină tehnologia avansată cu un design modern. Combinația de caracteristici asigură o monitorizare corectă și vă permite să urmăriți tensiunea arterială oricând si oriunde.
MIT5 Connect vă permite să upload-ati datele in platforma Bi-LINK Omron, prin Bluetooth, folosind telefonul smartphone.
MIT5 Connect încorporează cea mai recentă tehnologie OMRON pentru a va oferi o precizie și încredere ridicate. Omron Bi-LINK este platforma online de gestionare a sanatatii detinuta de OMRON. Aceasta platforma este recomandata pentru a monitoriza si analiza diversi parametrii vitali pentru ssnstate, precum tensiunea arteriala.
Pentru a începe utilizarea programului software, vizitati www. bi-link. omron. com unde gasiti instructiunile necesare pentru configurarea initiala.
1. Descarcati si instalati pe telefonul dumneavoastra inteligent, programul gratuit „OMRON Health Management Platform.
2. Deschideti aplicatia instalata pe telefonul dumneavoastra si urmati instructiunile de configurare si asociere. OMRON Bi-LINK este o platformă de management al sănătății dezvoltata de OMRON pentru a vă ajuta să urmăriți, să înțelegeti și să gestionați parametrii dvs. de sanatate. Încărcați și stocati citirile tensiunii arteriale pentru a obține o bună înțelegere a stării de sănătate de-a lungul timpului. Pur și simplu utilizați Bluetooth activat pe iOS sau dispozitiv Android (cu sistem iOS 7 sau mai nou / Android 4.3 sau mai nou) pentru a încărca date în contul dvs. online. Datele sunt întotdeauna accesibile pentru vizualizare folosind browser-ul web. Datele dvs. vor fi încărcate în cloud OMRON și pot fi vizualizate pe PC sau Smartphone (notă - telefon inteligent cu iOS 7 sau mai nou / Android 4.3 sau mai nou este necesar). Deschideti aplicatia instalata pe telefonul inteligent si urmati instructiunile de asociere a dispozitivului, afisate pe ecranul telefonului, în timp ce indicatorul de transfer lumineaza intermitent pe ecran.
Dupa ce procesul de asociere a fost efectuat cu succes, toate valorile salvate în memoria aparatului de tensiune vor fi transferate automat în programul OMRON Health Management Platform   Ghid de înfășurare Manșetă
Cu MIT5 Connect, un set de pictograme vă va ghida in monitorizarea tensiunii arteriale. Simbolul "OK" în partea din stânga jos a ecranului vă spune când manșeta a fost plasat corect pe braț. Acest lucru va informeaza ca aparatul funcționează eficient și reduce posibilitatea apariției de erori atunci când efectueaza o determinare. MIT5 Connect oferă, de asemenea, senzor de detectare a batailor neregulate ale inimii, indicator al nivelului tensiunii arteriale, un ghid de infasurare corecta a manșetei și o funcție avansată de calcul a valorii medii folosind ultimele 3 masurari. De asemenea, vine cu o memorii pentru doi utilizatori oferindu-vă opțiunea de a ține o evidență separată pentru două persoane. Fiecare utilizator poate stoca până la 100 de determinari, toate cu data si ora.
 • Indicator pentru hipertensiune - Tensiometru atentioneaza daca valorile tensionale masurate sunt peste valorile normale (135 / 85 mmHg)
 • Indicator LED Hipertensiune - Verde daca valorile tensionale sunt normale / Rosu daca valorile tensionale sunt crescute
 • Calculeaza media valorilor tensiunii matinale / de seara - Afiseaza media din ultimele 8 saptamini pentru valorile matinale sau de seara ale tensiunii arteriale
 • Indicator manseta - Indica daca manseta este corect asezata pe brat.
 • Manseta Easy Cuff - pentru circumferinta bratului intre 22 si 42 cm.
 • Memorii pentru 2 utilizatori - ultimele 100 de valori tensionale impreuna cu data si ora, pentru fiecare utilizator
 • Senzor de miscare - Atentioneaza daca v-ati miscat in timpul masurarii tensiunii arteriale
 • Medie a 3 mMasuratori - Tensiometrul calculeaza media a trei masuratori efectuate intr-un interval de 10 minute
 • Senzor pentru ritm cardiac neregulat - Afiseaza daca sunt tulburari de ritm cardiac in timpul masurarii tensiunii arteriale
 • Validare Clinica  - Tensiometrul de brat Omron MIT 5 Connect este validat clinic prin Protocol International
  Simbolul pentru batai neregulate ale inimii
Daca aparatul detecteaza un ritm neregulat de doua sau mai multe ori în timpul masurarii, simbolul pentru batai neregulate ale inimii va fi afisat pe ecran împreuna cu valorile masurate.
Bataile neregulate sunt definite printr-un ritm al batailor inimii care variaza cu mai mult de 25% (în plus sau în minus) fata de ritmul mediu al batailor inimii detectat atunci când aparatul masoara tensiunea sistolica si diastolica.
Daca simbolul pentru batai neregulate ale inimii este afisat împreuna cu valorile masurate, va recomandam sa contactati medicul. Urmati recomandarile medicului dumneavoastra. Simbol pentru valoarea medie
Simbolul pentru valoarea medie este afisat când apasati si tineti apaat butonul Memorie minimum 3 secunde.
Cea mai recenta valoare medie apare pe ecran. Simbolul ghidului de înfasurare a mansonului
În cazul în care mansonul nu a fost înfasurat suficient de strâns, este posibil ca rezultatele sa nu fie corecte. Daca mansonul nu este strâns suficient, pe ecran va fi afisat simbolul ghidului de înfasurare a mansonului . În caz contrar, pe ecran va fi afisat simbolul infasurarii corecte. Aceasta functie este utilizata pentru a se putea determina daca  mansonul este înfasurat suficient de strâns.

Indicator color pentru tensiunea arteriala
Daca tensiunea dumneavoastra sistolica este mai mare sau egala cu 135 mmHg si / sau daca tensiunea diastolica este mai mare sau egala cu 85 mmHg, indicatorul color al tensiunii arteriale va lumina „portocaliu în momentul afisarii rezultatului masuratorii.
Daca valorile masurate sunt în intervalul standard, nu se va aprinde niciun indicator. Ghidul ESH / ESC privind gestionarea hipertensiunii arteriale - 2013
Definitiile hipertensiunii arteriale în functie de nivelurile tensiunii arteriale masurate la cabinetul medical sau la domiciliu Utilizarea functiei de memorie
 • Tensiometrul stocheaza automat în memorie pâna la 100 de rezultate pentru fiecare utilizator (1 si 2).
 • De asemenea, aparatul poate sa calculeze o valoare medie pe baza rezultatelor ultimelor 3 masuratori realizate în interval de 10 minute.
Note:
 • Când pe afisaj apare simbolul de baterie descarcata, opriti aparatul si înlocuiti simultan toate bateriile. Se recomanda utilizarea de baterii alcaline cu durata de viata lung.
 • Valorile masuratorilor sunt stocate în memorie chiar si dupa înlocuirea bateriilor.

Media saptamânala de dimineata
Aceasta este media masuratorilor efectuate dimineata (4:00-11:59) între zilele de duminica si sâmbata. Valoarea medie pentru fiecare zi este calculata pe baza a cel mult trei masuratori efectuate într-un interval de 10 minute, interval care include prima masuratoare din dimineata zilei respective.

Media saptamânala de seara
Aceasta este media masuratorilor efectuate seara (19:00-1:59) între zilele de duminica si sâmbata. Valoarea medie pentru fiecare zi este calculata pe baza a cel mult trei masuratori efectuate într-un interval de 10 minute, interval care include ultima masuratoare din seara zilei respective.
Înainte de efectuarea unei masuratori
Pentru a efectua o masuratoare corecta, urmati instructiunile de mai jos:
1. Cu 30 de minute înainte de masurarea tensiunii arteriale, nu faceti baie, nu consumati alcool sau cofeina, nu fumati, nu faceti efort fizic si nu mâncati. Odihniti-va cel putin 15 minute, înainte de a face masurarea.
2. Stresul determina cresterea tensiunii arteriale. Evitati efectuarea masuratorilor în perioade în care va confruntati cu dificultati.
3. Masuratorile trebuie efectuate într-un loc în care este liniste.
4. Scoateti hainele care se muleaza strâns pe bratul dumneavoastra.
5. Stati asezat pe scaun, cu picioarele pe podea. Sprijiniti-va bratul pe o masa, astfel încât manseta pentru brat sa se afle la acelasi nivel cu inima.
6. Nu va miscati si nu vorbiti în timp ce se efectueaza masuratoarea.
7. Notati-va valorile tensiunii arteriale si pulsului pentru a le arata medicului. O singura masuratoare nu ofera o indicatie corecta a tensiunii arteriale. Trebuie sa faceti si sa înregistrati mai multe citiri într-o anumita perioada de timp. Încercati sa va masurati tensiunea arteriala la aceeasi ora în fiecare zi.

Cum sa stati corect
 • Pentru a efectua o masuratoare, trebuie sa va relaxati si sa stati comod, în pozitia asezat, într-o camera cu o temperatura confortabila. Cu 30 de minute înainte de masurarea tensiunii arteriale, nu faceti baie, nu consumati alcool sau cofeina, nu fumati, nu faceti efort fizic si nu mâncati.
 • Stati asezat pe scaun, cu picioarele pe podea.
 • Stati asezat, cu spatele drept.
 • Stati asezat cu spatele si cu bratul sprijinite.
 • Mansonul pentru brat trebuie fie asezat la acelasi nivel cu inima.
  Câteva informatii utile despre tensiunea arteriala

Ce este tensiunea arteriala?
Tensiunea arteriala este o masura a fortei (presiunii) exercitate de sânge pe peretii arterelor. Presiunea sângelui din artere se modifica în mod constant pe parcursul unui ciclu cardiac.
Tensiunea cea mai ridicata se numeste Tensiune sistolica ; tensiunea cea mai scazuta se numeste Tensiune diastolica. Ambele valori ale tensiunii, atât cea sistolica, cât si cea diastolica, sunt necesare pentru a permite unui medic sa evalueze starea tensiunii arteriale a unui pacient.
Ce este aritmia?
Aritmia este o stare caracterizata de un ritm anormal al batailor inimii, care apare din cauza unor defecte ale sistemului bioelectric care dirijeaza bataile inimii. Printre simptomele tipice se numara „omiterea unor batai ale inimii, contractiile premature, pulsul prea rapid (tahicardie) sau prea lent (bradicardie).
De ce este bine sa ne masuram tensiunea arteriala acasa?
Numerosi factori, cum ar fi activitatea fizica, starea de neliniste sau perioada din zi va pot influenta tensiunea arteriala. O singura masuratoare ar putea fi insuficienta pentru stabilirea unui diagnostic corect. Este, prin urmare, recomandat sa încercati sa masurati tensiunea arteriala de fiecare data în aceeasi perioada a zilei, pentru a obtine un indiciu clar al oricarei modificari a tensiunii arteriale. De obicei, tensiunea arteriala este scazuta dimineata si creste în intervalul de timp de la amiaza si pâna seara. Tensiunea arteriala este mai scazuta vara si mai ridicata iarna.
Care este legatura dintre hipertensiunea arteriala si atacul cerebral?
Hipertensiunea (tensiune arteriala mare) este un factor de risc cheie pentru atacul cerebral.
Se estimeaza ca dintre pacientii hipertensivi, tratamentul efectiv poate preveni 1 din 4 atacuri cerebrale hemoragice (sângerari în jurul creierului).
Ghidul privind gestionarea hipertensiunii arteriale sustine utilizarea aparatelor personale de monitorizare a tensiunii arteriale pe lânga masuratorile efectuate în cabinetele medicale, pentru a ajuta la gestionarea eficienta a hipertensiunii arteriale.
 • Descrierea produsului: Tensiometru automat
 • Model: MIT5 Connect (HEM-7280T-E)
 • Afisajul: Afisaj LCD digital
 • Metoda de masurare: Metoda oscilometrica
 • Interval de masurare: Tensiune: între 0 si 299 mm Hg
 • Puls: între 40 si 180 batai / minut.
 • Precizie Tensiune: ±3 mmHg
 • Precizie Puls: ± 5% din valoarea afisata
 • Umflare: Controlata prin logica fuzzy de o pompa electrica
 • Dezumflare: Supapa automata de dezumflare
 • Memorie: 100 de masuratori cu data si ora, pentru fiecare utilizator (1 si 2)
 • Sursa de alimentare: 4 baterii „AA de 1,5 V sau adaptor de curent alternativ  (AC ADAPTER-S, INTRARE CA 100-240 V 50/60 Hz 0,12 A)
 • Durata de viata a bateriilor: Aproximativ 1000 de masuratori (utilizând baterii alcaline noi, la temperatura de 23°C si la o umiditate relativa de 65% RH, circumferinta manson 25 cm, presiune maxima 170 mmHg)
 • Protectie împotriva electrocutarii: Echipament ME cu alimentare interna (Atunci când se folosesc doar bateriile) / Echipament ME Clasa II (Adaptor optional de c. a. )
 • Temperatura / umiditatea / presiunea atmosferica în conditii de functionare: +10°C - +40°C / 15% - 85% RH (umiditate relativa) / 700 - 1060 hPa
 • Temperatura / umiditatea / presiunea atmosferica în spatiile de depozitare: -20°C - +60°C / 10% - 95% RH (umiditate relativa) / 700 - 1060 hPa
 • Clasificare IP: IP 20
 • Greutate: Dispozitiv: aproximativ 364 g fara baterii / Manson: aproximativ 170 g
 • Dimensiuni exterioare: aparat: aproximativ 114 mm (l) × 85 mm (h) × 139 mm (L) / Manson: aproximativ 145 mm x 594 mm
 • Circumferinta mansonului: 22-42 cm
 • Materialul mansonului / tubului: Nailon, poliester, clorura de polivinil

Acest dispozitiv OMRON este produs si testat cu ajutorul sistemului strict de control al calitatii dezvoltat de OMRON HEALTHCARE Co. Ltd. , Japonia. Componenta principala a dispozitivelor OMRON, respectiv senzorul de presiune, este fabricata în Japonia.
 
 • Dispozitiv
 • manson
 • manual de instructiuni
 • husa de protectie
 • set de baterii
 • fisa de urmarire a evolutiei tensiunii arteriale
  Producator : Omron

Garantie : 3 ani


Denumiri similare la Tensiometru Omron MIT 5 CONNECT (HEM-7280T-E): MIT 5 CONNECT HEM 7280 T E, MIT5CONNECTHEM7280TE, MIT 5 CONNECT (HEM 7280T E), MIT5CONNECTHEM-7280T-E, MIT 5 CONNECT (HEM-7280T E)
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.