Nissei DSK-1031

Nissei DSK-1031

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (19.10.2017): 349,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Tensiometru digital de brat NISSEI DSK-1031, 3 ani garantie   Dispozitivul este destinat pentru măsurarea tensiunei arteriale sistolice si diastolice, precum şi a frecvenţei cardiace la pacienţii cu vârsta mai mare de 12 ani. Acest dispozitiv nu poate fi utilizat la nou-născuţi.
 
Dispozitivul este recomandat pacienţilor cu tensiune arterială instabilă (variabilă) sau pentru monitorizarea suplimentară medicală la domiciliu a pacienţilor cu valori tensionale cunoscute. Manşonul este prevăzut pentru o circumferinţă a braţului de la 22 la 42cm. Presiunea arterială poate fi măsurată in intervalul 40 - 250 mm Hg, iar  frecvenţa cardiaca de la 40 la 160 bătăi / minut.

Dispozitivul are un indicator al aritmiei şi 2 memorii a câte 60 compartimente fiecare cu funcţia de calcul a valorii medii. Validat clinic de catre Societatea Europeana de Hipertensiune
Noile tehnologii NISSEI
Algoritmul Fuzzy Inflation - este algoritmul alegerii presiunii de umfl are a manșonului. Folosind acest algoritm, dispozitivul singur stabilește presiunea, cu care va umfl a manșonul, reieșind din valorile tensiunii sistolice a pacientului. Datorită algoritmului Fuzzy Infl ation dispozitivul devine mai accesibil în utilizare, iar măsurarea tensiunii mai exactă și comfortabilă.
Indicarea aritmiei - simbol special pe ecranul dispozitivului care anunţă un puls neregulat la valori tensionale corecte.
Administrarea senzorilor - administrarea dispozitivului se face printr-o usoara atingere cu degetul.
Constatarea erorilor - indicatorul va semnala prezenţa erorilor, care pot infl uenţa rezultatul măsurătorii.
Verificarea corectitudinii fixării manșonului - indică că manșonul nu este prea strâns aplicat sau prea liber.
Indicarea corectitudinii - simbolul dat va apărea în cazul dacă au fost respectate toate etapele componente ale unei măsurări corecte.

INDICAREA ARITMIEI
  RECOMANDĂRI DE MĂSURARE CORECTĂ
1. Nu utilizaţi tensiometrul fără consultarea preliminară a medicului dvs. , dacă urmaţi tratament de hemodializă sau cu anticoagulante, antitrombocite sau steroizi. Utilizarea tensiometrului în aceste cazuri poate cauza hemoragie internă.
2. Pentru măsurarea corectă trebuie să cunoaşteţi faptul că TENSIUNEA ARTERIALĂ ÎNREGISTREAZĂ VARIAŢII CHIAR ŞI PE INTERVALE SCURTE DE TIMP. Tensiunea arterială depinde de mai mulţi factori. Este de obicei mai scăzută vara, şi mai ridicată iarna. Tensiunea arterială variază împreună cu presiunea atmosferică, depinde de încărcătura fizică, emoţională, stres şi regimul alimentar. Medicamentele, consumul de alcool şi fumatul produc efecte semnificative. Chiar şi simpla procedură de măsurare a tensiunii arteriale într-o policlinică rezultă în nivele ridicate în cazul multor persoane, astfel că tensiunea arterială măsurată acasă diferă de multe ori de valorile măsurate într-un cadru spitalicesc. Din moment ce tensiunea arterială tinde să se ridice la temperaturi scăzute, efectuaţi măsurătorile la temperatura camerei (aproximativ 20°C). Dacă acest tensiometru a fost expus temperaturilor scăzute, păstraţi-l cel puţin 1 oră la temperatura camerei înainte de utilizare, altfel rezultatul măsurătorii poate fi incorect.
În timpul zilei, diferenţa de valori în cazul persoanelor sănătoase poate fi de 30-50 mmHg tensiune sistolică şi de 10 mmHg tensiune diastolică. Dependenţa tensiunii arteriale de diferiţi factori este particulară în cazul fiecărei persoane. Prin urmare, este recomandată păstrarea unei evidenţe cu valorile tensiunii arteriale. DOAR UN MEDIC ESTE CAPABIL SĂ ANALIZEZE PE BAZA ACESTEI EVIDENŢE TENDINŢA VARIAŢIILOR TENSIUNII DVS. ARTERIALE.
3.   În cazul bolilor cardiovasculare sau a altor afecţiuni ce necesită monitorizarea tensiunii arteriale, efectuaţi măsurătorile la ore fixate de medicul dvs. AMINTIŢI-VĂ CĂ DIAGNOSTICUL ŞI TRATAMENTUL HIPERTENSIUNII ARTERIALE POATE FI STABILIT DOAR DE UN MEDIC PE BAZA VALORILOR TENSIUNII ARTERIALE OBŢINUTE DE ACESTA. ADMINISTRAREA DE MEDICAMENTE ŞI DOZELE CORESPUNZĂTOARE ALE ACESTORA TREBUIE SĂ FIE PRESCRISE DOAR DE MEDICUL DVS.
4. PĂSTRAŢI LINIŞTEA ÎN TIMPUL UNEI MĂSURĂTORI PENTRU A OBŢINE VALORI PRECISE ALE TENSIUNII DVS. ARTERIALE CU TENSIOMETRUL ELECTRONIC. Măsuraţi tensiunea arterială când sunteţi calm şi confortabil aşezat, la temperatura camerei. Nu mâncaţi cu o oră înainte de măsurătoare; nu fumaţi, nu consumaţi substanţe tonice, alcool cu 1,5 - 2 ore înainte de măsurătoare.
5. Precizia măsurătorii tensiunii arteriale depinde de potrivirea manşetei pe mărimea braţului dvs. MANŞETA NU TREBUIE SĂ FIE NICI PREA FIXĂ, NICI PREA LARGĂ.
6. Aşteptaţi 5 minute între măsurători pentru ca sângele să îşi restabilească circulaţia. Cu toate acestea, persoanele cu arteroscleroză proeminentă, datorită pierderii considerabile din elasticitatea vasculară, pot necesita creşterea timpului de aşteptare între măsurători (10-15 minute). Aceasta se referă de-asemenea la pacienţii ce suferă de mult timp de diabet. Pentru o determinare mai precisă a tensiunii arteriale, este recomandată efectuarea unei serii de 3 măsurători consecutive, şi utilizarea apoi a valorii medii.
 

 • Principiul de lucru : Metoda oscilometrică
 • Display: ecran LCD
 • Gama de măsurare : 3-300 mmHg
 • Domeniu de măsurare: presiunea în manșon, 40-250 mmHg // frecvenţa pulsului, bpm: 40-160
 • Precizia: presiunea în manșon ±3 mmHg // frecvenţa pulsului ±5 %
 • Umflarea: Automată (pompă de aer, tehnologia Fuzzy Measurment)
 • Dezumflarea: Automată (supapă electrică)
 • Voltaj: 6V
 • Tipul de curent: 4 baterii LR6 de 1,5V(baterie alcalina AA) sau adaptor reţea seria ADP-W5
 • Consum de energie:   4 Wt
 • Memorie : 2 blocuri, fiecare a câte 60 valori + valoarea medie
 • Condiţii de exploatare : temperatură, de la +10 la +40˚C  //  umiditate relativă, 15-85 % Rh
 • Conditii depozitare: temperatură, de la -20 la +60 ˚C // umiditate relativă, 10-95 % Rh
 • Circumferinţa manșonului: pentru adulţi (pentru o circumferinţă de 22-42cm)
 • Dimensiunea (bloc electronic): 115 x 115 х 65 mm
 • Greutate (fără ambalaj, husă, baterii, transformator): 406 g
 • Grad de protecţie: IPX0 (IEC 60601-1)
 • Unitatea electronică de bază
 • Manşon (include tubul de aer şi conectorul tubului de aer)
 • Baterii - 4 buc
 • Adaptor
 • Gentută
 • Manual utilizare
 • Talon de garanţie
 • Ambalaj

CERTIFICAREA ȘI ÎNREGISTRAREA DE STAT
Fabricarea de dispozitive certificate la standarde internaţionale ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001:2004.
Dispozitivul corespunde cerinţelor standardelor internaţionale IEC60601-1:2005+ CORR. 1:2006+CORR. 2:2007, IEC60601-1-2:2001+A1:2004/IEC60601-1-2:2 007 CISPR 11:2009+A1:2010.
  Producator : Nissei

Garantie : 3 ani
Denumiri similare la Tensiometru Nissei DSK-1031: DSK 1031, DSK1031
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^