Ofertele pentru produsul

 

A&D Medical Tensiometru semiautomat "Palm Top" cu masurare pe brat A&D Medical UA-704, validat clinic (UA-704)

169,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
linemed.ro
Descrierea produsului
Tensiometru semiautomat "Palm Top" cu masurare pe brat A&D Medical UA-704, validat clinic   UA-704 are un design inovator, care simplifică măsurarea tensiunii arteriale. Acest tensiometru ergonomic se ține în căușul palmei, pentru o măsurare ușoară a tensiunii arteriale. Este un aparat portabil, cu care vă puteți lua tensiuna oriunde și oricând. Validat clinic de catre Societatea Britanica de Hipertensiune (BHS), cu rating maxim A/A.

Indicator puls neregulat
Acest indicator este afișat dacă intervalul de timp dintre 2 bătăi succesive este mai mic sau mai mare cu 25% decât media.   Despre %IHB
În funcție de numărul de apariții din totalul măsurătorilor, pulsul neregulat (IHB - Irregular Heart Beat) se împarte în cateva grade de severitate, ilustrate prin pictograme:
  • 0-24% : Nu se afișează nimic
  • 25-49% : Gradul 1 - se afișează pictograma cu o singură bară
  • 50-74% : Gradul 2 - se afișează pictograma cu 2 bare
  • 75-100% : Gradul 3 - se afișează pictograma cu 3 bare
Pictogramele apar la afișarea valorii medii.
Cu cât gradul este mai mare, cu atât mai urgent trebuie consultat medicul.
Funcția %IHB nu ține loc de diagnostic, ci are doar rol de monitorizare a frecvenței tulburărilor de ritm cardiac.
  • Stil inovativ Palm Top
  • Indicator pentru batai neregulate ale inimii - IHB Indicator
  • Manseta confortabila SlimFit
  • Foloseste o singura baterie AA - capabila pentru afisarea a minim 1000 masuratori
La A&D, preocuparea pentru calitatea vieții oamenilor obișnuiți este pe primul plan. În 1979, compania lansa tensiometrul de uz casnic, care avea să revoluționeze lumea dispozitivelor medicale utilizabile la domiciliu. Peste numai 5 ani, în 1984, odată cu perfecționarea metodei oscilometrice, A&D transforma monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu într-o practică uzuală, iar tensiometrele care măsoară prin această metodă aveau să capete o răspândire din ce în ce mai largă. De atunci și până în prezent, sute de milioane de oameni obișnuiți își măsoară tensiunea acasă prin acestă metodă.
În tot acest timp, A&D Medical și-a consolidat poziția de lider în topul calității și al inovației. Precizia măsurării este temelia pe care A&D și-a clădit o solidă reputație. Precizia tensiometrelor A&D este validată clinic pe baza standardelor BHS (British Hypertension Society) și ESH (European Society of Hypertension), majoritatea modelelor primind calificativul maxim A/A.

Mercury-Free
A&D Medical este printre primii producători de tensiometre digitale care au aderat la rezoluțiile Convenției de la Minamata privind mercurul. Interzicerea globală a produselor care conțin mercur sau compuși ai acestuia impune înlocuirea tensiometrelor cu mercur cu alte aparate având o precizie comparabilă. A&D a acceptat această provocare încă din anii ‘80 ai secolului trecut, tensiometrele sale fiind recunoscute pe plan mondial ca etaloane de precizie și siguranță în funcționare.
World Class Monitor
Compania japoneză A&D produce tensiometre de clasă mondială, extrem de precise și ușor de folosit.
Japanese Quality & Design
Toate produsele A&D Medical sunt proiectate în Japonia, iar calitatea lor este garantată de standardele companiei.
Continua Health Alliance
Continua Health Alliance este o organizație deschisă, non-profit, a celor mai importante companii producătoare de echipamente și tehnologii pentru îngrijirea sănătății, care și-au unit eforturile in scopul îmbunătățirii calității vieții persoanelor. Cu peste 240 membri în toată lumea, această organizație s-a dedicat dezvoltării unui sistem de soluții interoperabile dedicate ocrotirii sănătății persoanelor, având convingerea că extinderea acestor soluții la domiciliu stimulează independența pacientului și îi oferă posibilitatea unui management personalizat al stării de sănătate.
Producator : A&D Medical

Garantie : 2 ani  
Denumiri similare la Tensiometru A&D Medical UA-704: UA 704, UA704
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^